Sindets energi

1. september 2016

Tænker du nogensinde over, hvordan dit sinds energi kan forme dig? Din dagligdag, din arbejdsdag, din virksomhed, dine personlige kompetencer? Måske har du gjort det på dit ubevidste sindsgrundlag.


Måden dine tankemønstre udvikler sig, når du bruger positive vendinger og tanker i alt hvad du gør og siger.


Fodre du eller handler du på din frygt og vrede, vokser du ikke som menneske, - du begrænser dig selv i at udvikle dig, og det du prøver at bygge op. Om det er i dit private eller arbejdsliv gør ingen forskel.


Tænk over - at når din bevidsthed udvider sig, så frigiver du endnu mere energi til dig selv, din hverdag, din arbejdsliv, din familie - ja hvad du end måtte ønske… DU har indflydelse på din egen skæbne. Det er dog ikke altid let, det ved jeg alt om….Og det kræver øvelse….Og vedholdenhed.


Jeg kan selv være min egen værste fjende, når det kommer til frygten eller negative tanker. Min frygt for at vise, hvem jeg er, når jeg står i mit eget lys og viser mit sande jeg.


I snart 40 år har jeg prøvet at tilpasse mig i en verden af normer og begrænsninger, kasser og cirkler om du vil… Bange for at vise mine evner og kunnen til omverden. Mit spirituelle liv med dybe indsigter, der rækker langt ud over, hvad der er "normalt" – Det kan føles ensomt at have gaver, som ikke mange forstår… og tager afstand fra.


Når jeg indimellem har negative tanker, fordi frygten og mit ego overtager mig, begrænser jeg mig selv i mine ønsker og mål for mit liv - for min skæbne og livsformål…


Det gavner i hvert fald ikke mig eller min virksomhed... Jeg tager kontrollen tilbage til mig selv og mit sind udvides igen, når mine tankemønstre ændres til positive tanker og reaktioner. Så begynder miraklernes rejse til positiv selverkendelse og omsorg, der er drivkraften for mange mennesker.


Ønsker du en forandring, så tag et kig ind i dit sind og se om du begrænser dig selv, din måde at tænke på eller dine forventninger til dig selv, kollegaer eller familie.


Din forandring kommer indefra, og det smitter af på dine omgivelser, når sindet er positivt.


Dit sind er energi