barndommens gade

17. april 2020

Gamle minder dukkede op fra en svunden tid i barndommens by og jeg mærkede jeg havde brug for at komme tilbage til byen og gå ned af velkendte stisystemer og genkendelige huse til legepladsen, hvor minder om tårnbold fik adrenalinen til at suse i min krop igen… Og alene duften fra ligusterhækken bragte mig dybere ind i minderne.


Da jeg stod foran mit barndomshjem, blev jeg opmærksom på, hvor meget jeg havde glemt gennem årernes løb… og nu stod jeg her og blev væltet omkuld af kærlige minder fra en svunden tid.


Et tilbageblik til leg med kridt på vejen, hjerteveninden dengang som stadig er kær, første skoledag, den første store kærlighed, til den første brandert til håndbold ja minderne væltede op og fyldte mit hjerte med dyb taknemmelighed for alle de livslæring, jeg har haft netop her… De har formet mig til den jeg er både i lys og mørke…


For at finde hjem til os selv, må vi indimellem spole tilbage i vort livs film, blot for at være taknemmelige for livslæringen, og indsigten i os selv og se, hvor langt vi er kommet. Det er op til dig og mig at tage ansvar for eget liv og giv ansvaret tilbage til dem, som stadig lider i fortidens trængsler.


Der er altid et valg…. Et valg til at sætte dig fri af fortiden eller sige, det var ” Min LIVS ERFARING på min rejse” For mig var det et smukt, dejligt og forløsende gensyn, der gav mig følelsen af at være stolt af hvem jeg er blevet til….


I lys & kærlighed


Molise